25 Mayıs 2013 Cumartesi

Warm Bodies [2013]



FİLMİN KONUSU :

İnsanoğlu yaklaşık 8 yıl önce başlayan, nedeni ve nasıl yayıldığı artık hatırlanmayan bir zombi salgınının esiri olmuştur. Zombilerin sayısı, hayatta kalmayı başaran bir grup insandan çok daha fazladır; insanlar ellerindeki tüm silah teknolojisine rağmen kendilerini ancak yüksek duvarların ardına hapsederek emniyete almışlardır.

Zombilerin pek çoğu gibi havaalanında yaşayan R, bir gün arkadaşlarıyla beslenmeye çıktığında, kendisini öldürmek isteyen Julie ile karşılaşır. Onu ısırıp beslenmesi gerekirken aşık olmuştur ve Julie'yi diğer zombilerin arasından kurtararak evine götürür. Aşkın gücüyle kaybettiği insani özelliklerini yavaş yavaş geri kazanır. Julie'ye hissettiği aşk kalbinin yeniden atmasını sağlarken, adını ve nasıl öldüğünü dahi hatırlamayan karakterimiz salgından etkilenen diğer zombileri de olumlu yönde etkileyecektir. Ve böylece salgına yeni bir tedavi yöntemi bulmuş olacaklardır. Tabii insanlığın geri kalanını inandırabilirlerse!

BEYAZPERDECİ YORUMU

Konusu şimdiye kadar çekilmiş birçok zombi filminden biraz farklı. Olaylara insanların gözüyle değil de zombi gözüyle bakıyorsunuz. Filmi izleyecek olan arkadaşlar beklentilerini fazla yüksek tutmasınlar ama yine de izlemeye değer, eğlenceli sımsıcak bir zombi filmi :)




Yönetmen   : Jonathan Levine
Yapım          : 2013 / Amerika / 98 Dakika
Oyuncular   : Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Analeigh Tipton, Rob Corddry
Tür               : Komedi, Korku, Romantik

imdb
       : 6.9


FRAGMAN



0 yorum :

Yorum Gönder